سلام
ارایه دهندگان محتوا شامل موارد زیر هستند:
۱- هاستینگ‌ها> در حال حاضر سرویس مستقلی ندارند و از خدمات دیتاسنترها استفاده میکنند. پس نمیتوانند در خصوص IXP کاری انجام دهند! در واقع زحمت کار با دیتاسنترها است.
۲- مالکان وب سایتهایی که مستقل از هاستینگ‌ها فعالیت دارند. اگر وب سایتهای حکومتی را در نظر نگیریم(که برخی ترافیک زیادی دارند مانند sanjesh.org‌ یا yaraneh.amar.gov.ir ) مالکان وب
A- یا از ارایه دهندگان پهنای باند ترافیک تهیه میکنند، مثلا یک لینک از مخابرات و یک لینک از شرکت X میگیرند و در محل شرکت خود از آنها استفاده میکنند.در این حالت عملا نیاز به IXP بین تامین کنندگان پهنای باند نیاز است و بازهم تولید کننده‌ی محتوا نیاز به انجام تغییری ندارد.
B- و یا از خدمات دیتاسنترها استفاده میکنند. در مورد دوم که مشابه با هاستینگ‌ها نمیتوانند در خصوص IXP کاری انجام دهند.
۳- ارایه دهندگان پهنای باند! که سرویس میزبانی ارایه میدهند یا وب سایت راه اندازی کرده اند! (شاتل لند و امثال آن) که زحمت IXP با خودشان است.

پس نتیجه گرفته میشود که در حال حاضر تولید کنندگان نهایی محتوا در IXP هیچ دخالتی ندارند.

مبحث باقی مانده بین ارایه دهندگان پهنای باند و دیتاسنترها است که دوستان دلیل عدم تمایل را میتوانند تشریح کنند.
من در خصوص عدم تمایل نظر خاصی ندارم ولی در خصوص عدم دریافت پاسخ به ذهن میرسد، فردی که از سمت مثلا دیتاسنتر در این گروه عضو است، مسئول اینکار نیست، یا حس مسئولیت را ندارد و یا کلا این موضوع برایش اهمیتی ندارد :)

روز خوبی داشته باشید.

On 08/01/2015 01:29 PM, Shabdiz Administrator wrote:
سلام

متاسفانه همونطور که میشد حدس زد همکاران علاقه ای نشان نمی دهند مخصوصا شرکت های ارائه دهنده محتوا و هاستینگ ها . حالا یا از وضعیت فعلیشون راضی هستند یا اینکه دلیل دیگه ای داره .
لطفا حداقل اگر مشکلی دارید بفرمایید شاید بشه برطرفش کرد .

سلام

به نظر من مهم ترین چیزی که می شد متوجه شد جمله زیر بود که توی اینجا نوشته شده بود http://www.ixptoolkit.org/content/getting-started
It is worth noting here that setting up an IXP is “90% political and only 10% technical” - without an environment of co-operation between ISPs, an Internet Exchange will not be successful.

تازه اگه این درصدها برعکس هم بود کار خیلی سخت بود چه برسه به حالا !!
الان من چند تا  ISDP با تعداد کاربر و پهنای باند قابل قبول را می شناسم و می تونم از طرف اونا اعلام آمادگی کنم . یکی دیگه از دوستان هم که توی همین لیست اعلام آمادگی کردند خوب حالا منتظر چند تا Content Provider با دیتای قابل قبول مثل شرکت های بزرگ هاستینگ و غیره هستیم که اونا هم اعلام آمادگی کنند که دست کاربرها را به صورت مستقیم و بی واسطه برسونیم به محتوا

اگه کسی هست خوشحال میشیم نظراتشونو بشنویم



بدون شک مفید خواهد بود، توضیحات من فقط از بابت شکافتن اهمیّت IXPها و مزایای اون‌ها بود.
در مورد چالش‌ها و مسایل هم مورد به مورد می‌شود صحبت کرد، برای شروع Internet Society یک Initiative خیلی خوبی دارد به اسم IXP Toolkit (قابل دسترسی درhttp://www.ixptoolkit.org/) که داستان Peering برای ترافیک داخلی و همچنین راه‌اندازی IXP را قدم‌به‌قدم توضیح می‌دهد.
یک نمونه‌ی جالب هم که در RIPE 70 ارایه شد، IXP با هزار دلار بود که توجه زیادی رو به خودش جلب کرد:
لینک ویدیوی ارایه: https://ripe70.ripe.net/archives/video/10 و خود اسلایدها: https://ripe70.ripe.net/wp-content/uploads/presentations/25-thousand-dollar-IX.pptx یا https://ripe70.ripe.net/wp-content/uploads/presentations/25-thousand-dollar-IX.pdf




--
Sign

Omid Kosari

Chief Tech Officer ( CTO )

Shabdiz Telecom Network

Shabdiz Logo

Tel: +98-26-32601

Fax: +98-26-32601(8)

www.shabdiznet.com



_______________________________________________
Persian-lir mailing list
Persian-lir@ripe.net
https://www.ripe.net/mailman/listinfo/persian-lir


--
Sign

Omid Kosari

Chief Tech Officer ( CTO )

Shabdiz Telecom Network

Shabdiz Logo

Tel: +98-26-32601

Fax: +98-26-32601(8)

www.shabdiznet.com



_______________________________________________
Persian-lir mailing list
Persian-lir@ripe.net
https://www.ripe.net/mailman/listinfo/persian-lir

-- 
Mozafary Mohammad
Iranserver.com
05137673600